torsdag, september 23, 2010

Kurs


Jeg kjører innlegget om kursene på Celines Hus en gang til i dag forsi jeg har annonse i lokalen i dag :)




NÅ BEGYNNER KURSENE PÅ CELINES HUS










Lappeteknikk for begynnere

Over 3 torsdagskvelder arrangerer vi begynnerkurs i lappeteknikk. Vi begynner med en duk/lite teppe og lærer de teknikkene som trengs. Ta med egen symaskin, ellers har vi noen til utlån. Begrenset antall plasser.
Kurskvelder er 23. september, 30.september og 7. oktober.
Tidspunkt: 19:00 til 22:00
Pris: 500 kroner (pluss matriell)

Lær å sy en mappe/sminkeveske
En kurskveld. Torsdag 14. oktober fra 19:00- 22:00. Ta med egen symakskin eller prøv en Janome hos oss. Begrenset antall plasser. 150 kroner i deltakeravgift (pluss matriell)


Lær å sy en brødkurv/oppbevaringskurv

En kurskveld. Torsdag 21 oktober fra 19:00- 22:00. Ta med egen symaskin eller prøv en Janome hos oss. Begrenset antall plasser. 150 kroner i deltakeravgift (pluss matriell)

Påmelding til sykursene på celineshus@gmail.com


Kakedekorasjonskurs:

Lørdag 23 oktober kl 09.00- 12:30: Basic kurs (800kr)
Lørdag 23 oktober kl 14:00-17:30 Marsipankurs (800 kr)
Søndag 24. oktober kl 09:00´12:30 Royal icing kurs(800 kr)
Søndag 24. oktober kl 14:00-17:30 Sjokoladekurs (900 kroner)
Kursbeskrivelser:
Sjokoladekurset koster 900 kroner og de andre kursene koster 800 kroner. Hun har med alt utstyr vi trenger, så det blir ingen ekstra utgifter. De varer i 3,5 timer. Du kan ta ett eller mange kurs- det er valgfritt.


Det blir bindene påmelding fordi kurslederen kommer reisende fra trønderlag. Deltagerne er på meldt når de har betalt deltageravgiften. Om vi ikke skulle klare å skaffe nok deltakere blir pengene selvsagt betalt tilbake. Det er kun 15 plasser på hvert kurs. Du melder deg på ved å betale kursavgiften inn på konto:
4336 13 54762 og merk innbetalingen med navn og hvilket dekoreringskurs du vil ta. Dette gjelder kun for kakekursene.



Basic teknikker:
Kurset tar for seg grunnleggende sprøyteteknikker etter Wilton’s lære. Vi går gjennom mange spennende border, i tillegg til at vi lærer og sprøyte roser. Teknikkene kan brukes både i smørkrem og royal icing.



Marsipan:
Dette kurset er basert på vårt ”Gum Paste Kit” (marsipan utstikkersett), og vil gå gjennom fremgangsmåten på mange spennende blomster som f.eks; roser, lilje, orkidée,
Fresia, calalilje, m.m. Ta gjerne med deg en liten eske slik at du kan ta med den ferdige pynten hjem.



Sjokolade:
Vi lager calaliljer i sjokolade, sjokoladesløyfer, lager enkel konfekt og lager blomster i sjokoladepasta m.m.



Royal icing:
På dette kurset bruker vi royal icing (melis og eggehvite) og sprøyter blomster som kan lagres over tid. Vi lager dropflowers, epleblomst, kornblomst, sommerfugl, melis bro, melishjerte, m.m. I tillegg vises teknikken colorflow. Husk kakeeske for den ferdige pynten.



Damen som er kursholder kommer utenbys fra og er utdannet på The Wilton School of Cake decorating.

Er det noe som er uklart? Ta kontakt med meg på Celines Hus, mail: celineshus@gmail.com eller på telefon 90823839

Christine

1 comments:

4childrenorganic sa...

Hadde jeg bodd i nærheten av Narvik ville jeg meldt meg på både sykurs og kakekurs. Så spennende og hyggelig det høres ut!!!
Klem Anna